Arbeidsbemiddeling doktersassistenten en POH

CareFirst is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de arbeidsbemiddeling van doktersassistenten en praktijkondersteuners (POH). Met een uitgebreid bestand aan gekwalificeerde doktersassistenten en POH's kunnen wij voor uw onderneming snel de perfecte kandidaat vinden. Onze kandidaten zijn inzetbaar voor tijdelijke vervanging van een personeelslid maar ook als doktersassistent voor de lange termijn. Naast ons huidige kandidatenbestand, kunnen wij ook de arbeidsbemiddeling verzorgen voor uw organisatie in de zoektocht naar een of meer geschikte doktersassistenten.

Als u kiest voor een doktersassistent of POH van CareFirst, weet u zeker dat u een gekwalificeerde kandidaat in huis haalt. Daarnaast biedt CareFirst voordelen waaronder de volledige verwerking van de salarisadministratie en flexibele dienstverbanden door de opzegtermijn van één dag.

Ook kunt u naast de arbeidsbemiddeling voor doktersassistent bij CareFirst terecht voor een uitgebreid kandidatenbestand aan logopedisten.

Bent u benieuwd wat CareFirst voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze consulenten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord. 

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen