Arbeidsbemiddeling logopedisten

CareFirst is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de arbeidsbemiddeling voor logopedisten. Zo zijn wij in staat om uw organisatie snel te voorzien van benodigd personeel. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke vervanging van een zieke medewerker of het invullen van een nieuwe vacature voor de langere termijn. De flexibele dienstverbanden van CareFirst bieden uw organisatie de mogelijkheid om functies te vervullen met gekwalificeerde medewerkers zonder gebonden te zijn aan lange dienstverbanden.

CareFirst is de meest gespecialiseerde bemiddelaar van logopedisten en doktersassistenten van Nederland. Ons klantenbestand is dan ook breed, van dokterspraktijk tot ziekenhuis. Wij kenmerken ons naast een gespecialiseerde aanpak door flexibiliteit, gekwalificeerd personeel en aantrekkelijke dienstverbanden. 

Bent u benieuwd wat CareFirst voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze consulenten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord. 

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen