Detachering doktersassistenten en POH

CareFirst is gespecialiseerd in de detachering van doktersassistenten en praktijkondersteuners (POH). Ons uitzendbureau beschikt over een uitgebreid bestand van uitstekende doktersassistenten en POH's die uw organisatie graag voor de korte of langere termijn komen versterken.

Zo kunt u zowel bij CareFirst terecht voor tijdelijke vervanging van een personeelslid, of juist de detachering van een of meerdere doktersassistenten voor de lange termijn. Deze flexibiliteit is samen met de kwaliteit van onze kandidaten kenmerkend voor de werkwijze van CareFirst.

Daarnaast biedt detachering van doktersassistenten via CareFirst verschillende voordelen voor uw organisatie. Zo verzorgen wij de salarisadministratie, valt ziekteverzuim onder onze verantwoordelijkheid en heeft u slechts een opzegtermijn van één dag.

Ook kunt u naast de arbeidsbemiddeling voor doktersassistent bij CareFirst terecht voor een uitgebreid kandidatenbestand aan logopedisten.

Bent u benieuwd wat CareFirst voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze consulenten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen