Detachering logopedisten

CareFirst is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de detachering van logopedisten. Met ons uitgebreide kandidatenbestand aan logopedisten kunnen wij u snel helpen aan tijdelijke en gekwalificeerde vervanging van personeelsleden.

CareFirst weet als geen ander de perfecte kandidaat te vinden voor uw organisatie. Of dit nu is met een logopedist uit ons huidige kandidatenbestand of dat wij de arbeidsbemiddeling voor een nieuwe logopedisten op ons nemen, CareFirst zorgt dat dit proces snel en efficiënt verloopt.

Daarnaast biedt de detachering van logopedisten via CareFirst verschillende voordelen voor uw onderneming. Zo heeft u een opzegtermijn van één dag, valt ziekteverzuim onder onze verantwoordelijkheid en verzorgen wij de salarisadministratie van de kandidaat. Zo worden de arbeidsrisico's voor u tot een minimum beperkt.

Ook kunt u naast de arbeidsbemiddeling voor logopedisten bij CareFirst terecht voor een uitgebreid kandidatenbestand aan doktersassistenten.

Bent u benieuwd wat CareFirst voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze consulenten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Voordelen van Carefirst

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een grote hoeveelheid gekwalificeerde professionals in het bestand
  • Toegang tot een breed geschoolde achterban
  • Kennis van de ontwikkelingen in de sector Zorg, Werk en Inkomen
  • Voor elke situatie een passende en snelle oplossing
  • Heldere afspraken voorafgaand aan de opdracht
  • Betrokkenheid & flexibliteit

Wat wij voor u kunnen betekenen