Doktersassistente / POH gezocht

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde doktersassistente of praktijkondersteuner? Kies dan voor de maatwerk diensten van CareFirst. Wij garanderen dat u op korte termijn kunt beschikken over een doktersassistente of POH die in het bezit is van de gewenste ervaring én die binnen uw team past.

Vind snel de doktersassistente die bij u past

Bij CareFirst zijn we elke dag op zoek naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. We zijn u dan ook graag van dienst als er tijdelijk of voor langere termijn een doktersassistente gezocht wordt voor uw praktijk of zorginstelling. Met een uitgebreide ervaring in de werving & selectie van doktersassistenten en POH's en een uitgebreid kandidatenbestand in heel Nederland kunnen we u snel een gekwalificeerde kandidaat leveren die aansluit bij uw wensen. En zit de perfecte kandidaat er nog niet tussen? Dan gaan we voor u op zoek tot we deze alsnog gevonden hebben.

Doktersassistente / POH gezocht? CareFirst biedt uitkomst!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct vrijblijvend contact op met onze consulenten of lees meer over onze services voor opdrachtgevers.

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen