Ervaringen van Kandidaten

Bent u benieuwd wat voorgaande kandidaten vonden van onze diensten, de vacatures en hun baan? Bekijk onderstaand een greep uit onze referenties! Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Annelou
Eind 2014 heb ik mijn sollicitatiebrief naar CareFirst geschreven om in aanmerking te komen voor de opleiding tot WMO consulent. Een drukke, intense, interessante en een beetje vermoeiende scholingsweek later kreeg ik mijn certificaat. Veel wijzer over de wet en regelgeving en wat de WMO daadwerkelijk inhoudt. Al snel was het dan zo ver, ik kon aan de slag als herindicatieadviseur in de gemeente Zeist. Goed om ervaring op te doen en om daadwerkelijk deze gesprekken te voeren. Binnen 2 weken was het voor mij daar weer klaar, omdat ik de kans kreeg om voor een project naar gemeente ’s-Hertogenbosch te gaan. Hier ben ik in beginsel begonnen om de belbak van de afdeling bij te houden, inmiddels ben ik al weer 4 maanden aan de slag als WMO consulent. Alle aspecten van de WMO komen voorbij, van rolstoelaanvragen tot begeleidingsgesprekken. Al deze aanvragen handel ik van A tot Z zelfstandig af. Zonder de inzet van mijn collega’s van CareFirst was dit niet gelukt. Ik heb heel veel ervaring mogen opdoen en ik ben van mening dat ik goed voorbereid was op de werkzaamheden die op mijn pad kwamen. Ze denken met je mee, bekijken de mogelijkheden en creëren kansen. Ik ben erg blij dat ik op deze manier via jullie aan de slag heb kunnen gaan. Ga zo door!
Annelou Wmo consulent
Lucia
"Beste team van CareFirst, bedankt voor de goede communicatie, de begeleiding, en interesse tijdens mijn werk bij de praktijk in Ulft. Ik heb nu een jaarcontract gekregen bij mijn andere baan via jullie in de logopediepraktijk in Velp. Super bedankt voor alles."
Lucia Logopedist
Dr. Samsom
“Wij hebben plezierige ervaringen met CareFirst uitzendbureau. De vakkundige consultants van CareFirst doen altijd hun uiterste best om ons te helpen, meestal staat er al de volgende dag een waarnemend assistente bij ons voor de deur!”
Dr. Samsom Huisartsenpraktijk Samsom
Susan
"Ik vind het zeer attent en kan het erg waarderen dat CareFirst vaak contact met mij heeft opgenomen tijdens én voor mijn werk bij CareFirst. Het geeft mij toch het gevoel dat ik niet opga in een menigte van kandidaten, maar echt persoonlijk door wordt behandeld. Dit vind ik echt een groot pluspunt!"
Susan Doktersassistente
Fardowsa
"Ik werk nu ruim een jaar voor CareFirst en het is echt een uitzendbureau voor mij. Ik ben nog student en CareFirst werkt met mij samen zodat al mijn werk mooi naast mijn school gedaan kan worden. Hoe ben ik bij CareFirst terecht gekomen? CareFirst hield bij mij op school een workshop, die mij goed is bijgebleven. Nadat ik mijn diploma doktersassistent heb behaald, heb ik wederom contact gezocht met CareFirst en binnen twee dagen hebben zij mijn eerste werkplek gevonden. Sindsdien ben ik zo tevreden dat ik in de alle vakanties werk voor CareFirst en voor de rest voltijd met mijn vervolgstudie (HBO-V) bezig ben. Ik ben erg te spreken over de persoonlijke benadering van de consultants. Ik kan bij hen altijd terecht voor vragen!"
Fardowsa Doktersassistente