Ontwikkeling van logopedist, POH en doktersassistent

Investeren in ontwikkeling

CareFirst vindt het belangrijk dat kandidaten zich verder kunnen ontwikkelen. Iedere kandidaat die via CareFirst werkt, bouwt daarom scholingsbudget op.

Indien je voldoende budget hebt opgebouwd en in ieder geval 26 weken voor CareFirst hebt gewerkt, kun je hier aanspraak op maken.

Informeer voordat dat scholing aanvangt bij de consultants van Fysion of je aanspraak kunt maken op een scholingsvergoeding. Neem contact op.

Workshop Solliciteren

CareFirst biedt kandidaten hulp bij het vinden van vaste en tijdelijke banen. Het voeren van sollicitatiegesprekken is iets wat CareFirst helaas niet van de kandidaten kan overnemen.

Daarom heeft CareFirst de workshop Solliciteren ontwikkeld voor laatstejaars studenten van de opleiding tot Doktersassistent(e) en Logopedist(e). Middels deze workshop bereiden wij de studenten voor op het solliciteren in de praktijk. Wat zijn de do's en don'ts, hoe wil jij je ontwikkelen en wat kun je verwachten in een gesprek met je toekomstig werkgever?

Door middel van een aantal korte opdrachten kom je erachter hoe je jouw CV kunt optimaliseren en hoe jij je kunt voorbereiden op vragen van de persoon tegenover je.

Inhoud workshop

De volgende onderwerpen komen in de workshop aan bod:

  • Hoe stel ik het CV en sollicitatiebrief op?
  • Hoe bereid ik mij voor op het sollicitatiegesprek?
  • Social Media en solliciteren
  • Arbeidsvoorwaarden

Aansluitend kunnen de deelnemers desgewenst hun sollicitatiebrief en/of cv sturen. CareFirst beoordeelt deze en voorziet de documenten van feedback.
Deze workshops worden geheel vrijblijvend en kosteloos aangeboden.

Wil je dat CareFirst ook bij jou op school een workshop Solliciteren geeft of wens je meer informatie? Neem dan contact op via info@carefirst.nl of bel
088-321 01 01.