Logopedist gezocht

Bent u op korte termijn op zoek naar een gekwalificeerde logopedist voor uw organisatie? Kies dan voor de ervaring & kwaliteit van CareFirst en laat u ontzorgen door onze specialisten.

Vind snel de logopedist die bij u past

Wordt er op dit moment een logopedist gezocht voor uw praktijk of zorginstelling? Dan biedt CareFirst uitkomst! Wij hebben een uitgebreide ervaring in de werving & selectie van logopedisten en bieden een totaalservice op het gebied van arbeidsadministratie.

Zo bieden wij een uitgebreid kandidatenbestand met gekwalificeerde logopedisten verspreid over heel Nederland. Hierdoor is de kans groot dat wij u direct een geschikte kandidaat kunnen bieden in uw regio. En blijkt die ene kandidaat er toch nog niet tussen te zitten? Dan gaan wij voor u op zoek tot wij hem of haar gevonden hebben.

Zo zorgt CareFirst dus niet alleen dat u snel over een geschikte kandidaat kunt beschikken, maar ook dat we alle administratieve rompslomp voor u uit handen nemen. Een totaalservice waarmee we u graag ontzorgen.

Logopedist gezocht? CareFirst biedt uitkomst!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct vrijblijvend contact op met onze consulenten of lees meer over onze services voor opdrachtgevers.

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Voordelen van Carefirst

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een grote hoeveelheid gekwalificeerde professionals in het bestand
  • Toegang tot een breed geschoolde achterban
  • Kennis van de ontwikkelingen in de sector Zorg, Werk en Inkomen
  • Voor elke situatie een passende en snelle oplossing
  • Heldere afspraken voorafgaand aan de opdracht
  • Betrokkenheid & flexibliteit

Wat wij voor u kunnen betekenen