Vaste doktersassistent of logopedist via overname

CareFirst kan u van dienst zijn wanneer u een vaste medewerker zoekt. U heeft drie mogelijkheden om de door CareFirst gevonden kandidaat over te nemen:

Directe overname
U kunt de kandidaat direct in dienst nemen. CareFirst berekent daarbij een eenmalig bemiddelingstarief voor de werving en selectie.

Uitgestelde overname
U kunt er voor kiezen om de kandidaat eerst via CareFirst te laten werken op uitzend- of detacheringbasis. U ontvangt dan een factuur voor de uren die de kandidaat daadwerkelijk gewerkt heeft. Na 1040 gewerkte uren is de kandidaat vrij over te nemen. U betaalt dan geen bemiddelingssom.

Getrapte overname
Het is ook mogelijk om de kandidaat over te nemen voordat hij 1040 uur via CareFirst bij uw organisatie heeft gewerkt. CareFirst berekent de overnamesom dan naar rato. Dat wil zeggen dat de overnamesom dan bestaat uit het bemiddelingstarief min het aantal uren dat de betreffende kandidaat al heeft gewerkt. U kunt een conceptversie van de overnamesom op elk gewenst moment opvragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u op de juiste manier kunnen informeren! Contact opnemen kunt u telefonisch 088 - 321 01 01 of via het contactformulier.

 

Dr. Samsom
“Wij hebben plezierige ervaringen met CareFirst uitzendbureau. De vakkundige consultants van CareFirst doen altijd hun uiterste best om ons te helpen, meestal staat er al de volgende dag een waarnemend assistente bij ons voor de deur!”
Dr. Samsom Huisartsenpraktijk Samsom

Voordelen van Carefirst

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een grote hoeveelheid gekwalificeerde professionals in het bestand
  • Toegang tot een breed geschoolde achterban
  • Kennis van de ontwikkelingen in de sector Zorg, Werk en Inkomen
  • Voor elke situatie een passende en snelle oplossing
  • Heldere afspraken voorafgaand aan de opdracht
  • Betrokkenheid & flexibliteit

Wat wij voor u kunnen betekenen