Arbeidsbemiddeling van doktersassistenten, POH en logopedisten

CareFirst is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in het bemiddelen van doktersassistenten, praktijkondersteuners en logopedisten. In deze periode heeft CareFirst een omvangrijk netwerk van kandidaten en opdrachtgevers opgebouwd in heel Nederland. CareFirst zorgt dat vraag en aanbod bij elkaar komen.

Perfecte Match

De kandidaten die bij CareFirst staan ingeschreven, zijn erg verschillend. Van recent afgestudeerden tot zeer ervaren doktersassistenten, POH en logopedisten. Tot de opdrachtgevers behoren huisartsen en logopedisten in heel Nederland. Bij het maken van een match houdt CareFirst rekening met de wensen, eisen en behoeften van kandidaten en opdrachtgevers. Zo wordt al jaren de perfecte match gegarandeerd!

Wensen

CareFirst kent geen kantorennetwerk en is daardoor overzichtelijk, toegankelijk en voordelig. De consultants van CareFirst kennen het vakgebied vanuit hun ervaring als geen ander. De wensen, eisen en behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers komen in hun werkzaamheden altijd op de eerste plaats.

Kwaliteit

Tijdige uitbetaling van lonen, een correcte loonstrook, heldere facturen, een grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers. Het zijn een aantal factoren die het succes van CareFirst verklaren. Kwaliteit, flexibiliteit, expertise en snelheid komen bij CareFirst op de eerste plaats. CareFirst is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Meer informatie over de NBBU vindt u hier.

Stichting Normering Arbeid

CareFirst is SNA - gecertificeerd volgens de NEN - 4400 norm. Met het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) bewijzen uitleners dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen. Met dit keurmerk worden opdrachtgevers behoed voor de aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen en sociale premies.

Deze onafhankelijke en objectieve norm beperkt risico's in het kader van wettelijke keten- en inlenersaansprakelijkheid en illegale tewerkstelling voor opdrachtgevers en geldt voor in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen of werk uitbesteden.

De NEN 4400-1 en 4400-2 worden beheerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Logo NBBU

Voordelen van Carefirst

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een grote hoeveelheid gekwalificeerde professionals in het bestand
  • Toegang tot een breed geschoolde achterban
  • Kennis van de ontwikkelingen in de sector Zorg, Werk en Inkomen
  • Voor elke situatie een passende en snelle oplossing
  • Heldere afspraken voorafgaand aan de opdracht
  • Betrokkenheid & flexibliteit
Stichting Normering Arbeid

Wat wij voor u kunnen betekenen