Uitzendbureau logopedisten

Het vinden van een geschikte logopedist kan een tijdrovend karwei zijn voor uw organisatie. Heeft u hier geen tijd voor maar wilt u wel zeker weten dat u een gekwalificeerde logopedist in huis haalt? Dan biedt CareFirst een interessant dienstenpakket voor uw organisatie.

CareFirst is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de arbeidsbemiddeling van logopedisten. Zo hebben wij een uitgebreid bestand van kundige kandidaten die uw organisatie graag voor korte of lange termijn komen versterken. Zo vindt u eenvoudig vervanging voor een personeelslid dat tijdelijk vervangen moet worden of kunt u inspelen op een tijdelijke toename van drukte in uw organisatie. Een van de voordelen van een tewerkstelling via CareFirst is namelijk dat onze kandidaten een opzegtermijn van één dag hebben. Zo bent u als organisatie niet gebonden aan lange dienstverbanden en kunt u personeel flexibel inzetten.

Ook kunt u naast de arbeidsbemiddeling voor logopedisten bij CareFirst terecht voor een uitgebreid kandidatenbestand aan doktersassistenten.

Bent u benieuwd wat CareFirst voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze consulenten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord. 

Contact opnemen

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via
088 - 321 01 01 of ons contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen