Uitzendkracht doktersassistent

Heeft u snel vervangend personeel nodig voor uw dokterspraktijk of wilt u gewoon graag personeel dat flexibel inzetbaar is? Kies dan voor een uitzendkracht doktersassistent via CareFirst.  Wij zorgen dat u snel over een geschikte gekwalificeerde doktersassistent bij u in de regio beschikt en (tijdelijke) extra drukte direct kunt ondervangen.

Hét uitzendbureau voor doktersassistenten

CareFirst is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling tussen doktersassistentes en opdrachtgevers. Wij hebben een team van gedreven consulenten in dienst die u een hoop werk uit handen kunnen nemen en de kans aanzienlijk vergroten dat u een doktersassistent in huis haalt die bij uw organisatie past.

Samen met u kijken zij naar uw wensen en vertalen deze door naar een geschikte doktersassistent voor uw dokterspraktijk, ziekenhuis of zorginstelling. Hierbij kunnen wij gebruik maken van ons eigen uitgebreide bestand van uitzendkrachten of op zoek gaan naar de doktersassistent die volledig aansluit bij uw wensen en organisatie.

Zo helpt CareFirst u graag bij het snel vervullen van vacatures voor korte of langere termijn. En hadden we al gezegd dat u een opzegtermijn van slechts één dag heeft? Zo minimaliseren wij arbeidsrisico’s en profiteert u van onze professionele dienstverlening. Snel, persoonlijk en accuraat.

Vraag het onze consulent

Wilt u meer weten over het inzetten van een doktersassistent als uitzendkracht of een afspraak maken met een van onze consulenten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer. 

Voordelen van Carefirst

  • Ruime ervaring met arbeidsbemiddeling
  • Een grote hoeveelheid gekwalificeerde professionals in het bestand
  • Toegang tot een breed geschoolde achterban
  • Kennis van de ontwikkelingen in de sector Zorg, Werk en Inkomen
  • Voor elke situatie een passende en snelle oplossing
  • Heldere afspraken voorafgaand aan de opdracht
  • Betrokkenheid & flexibliteit

Wat wij voor u kunnen betekenen